• Wedstrijdverslag Meervogels D1 – Tempo D2

Op zaterdag 3 september 2016 speelden wij onze eerste wedstijd van dit seizoen. Wij moesten eerder verzamelen omdat er eerst een teamfoto gemaakt moest worden.

• In de D1 zitten: Ella, Nikki, Tess, Sjors en ik, Ryan, Justin en Sidney. En de trainers zijn Esther en Sanne.

Voor de wedstijd hadden wij eerst samen met je vak een overleg.

• De wedstrijd begon om 10.00 uur. In de aanval begonnen: Sjors, Tess, Justin en ik. In de verdediging begonnen: Ryan, Sidney, Nikki en Ella. De scheidsrechter was Tarik de Wit. Sjors is de aanvoerster van het team.

Al snel was het 1-0 voor ons. Na 12,5 minuten gingen wij wisselen van vak. Helaas kregen we een doelpunt tegen het werd 1-1. Daarna maakte Tempo en wij nog een paar doelpunten en  was het met rust 3-3.

Na rust scoorden wij weer gelijk. Helaas was het Tempo die in korte tijd drie doelpunten achter elkaar scoorden. We hebben nog alles geprobeerd om het gelijk te maken. Het werd heel spannend maar jammer genoeg lukte het net niet. Wij hebben allemaal ons best gedaan. Volgende week hebben wij weer een nieuwe kans. Dan hebben wij een uitwedstrijd bij Refleks. Maya bedankt voor het reserve staan.