• Achilles D1 tegen De Meervogels D1

De 4e wedstrijd van het seizoen. We speelden uit tegen Achilles D1, om 10:15 begon de wedstrijd. In de 1e aanval zaten: Sjors, Renske, Tess en Justin in de 1e verdediging zaten Sidney, Ryan, Ella en Nikki. De trainers waren Sanne en Esther. We hadden geen reserve. Voor de wedstrijd hebben we met ons vak nog een speelplan bedacht, zoals: wie de bal zal uitnemen, hoe je het makkelijkst kon vrij komen. Toen de wedstrijd begon werd het snel 0-2 met een mooie bal van Sjors en daarna van Renske. Vervolgens kregen we een doelpunt tegen, dus werd het 1-2. Maar toen scoorde Renske weer met een doorloop. Vervolgens scoorde Achilles weer toen was het 2-3. Zo ging het steeds door, als wij scoorden deden zij dat ook, dat ging door tot de rust. Het werd voor de rust 4-5.

Tijdens de rust vertelde onze trainer Esther, dat Achilles D1 veel voor de doorloop ging, dus we moesten afstand houden. Vervolgens werd het snel 4-6 vlak daarna 5-6 en daarna 5-7. Uiteindelijk was de uitslag 9-11. Het was een leuke en spannende wedstrijd.