• Meervogels D1 vs Refleks

Vandaag was de laatste wedstrijd van het eerste veldseizoen. We moesten al vroeg verzamelen 08.15 want we moesten ook het veld uitleggen.

De eerste verdediging was voor Ella, Nikki,Sidney & Ryan.

En de aanval waren Sjors, Justin, Tess & Renske

Toen begon de eerste helft er werd al snel gescoord door Renske dus was het 1-0 daarna hadden we veel kansen maar ze gingen er net niet in. Toen waren de eerste 12.30 minuut afgelopen en gingen we wisselen van vakken.De verdediging ging toen goed van start, maar de aanval was tegehaast. En daar waren ineens de laatste 2 minuten van de eerste helft, het vak van de aanval kregen veel kansen, maar ook deze ballen gingen er niet in. Ik kreeg een korte kans  en die bal ging er in, dat was het einde van de eerst helft en de ruststand was 2-0.

De tweede helft ging van start en werd er snel door Sjors twee doelpunten gemaakt en was het dus 4-0. De verdediging was goed en werd er niet door refleks gescoord en ging de aanval gelijk weer door met aanvallen en werd het dus door Justin 5-0 en daarna scoorde Sjors snel de 6-0 en toen was de 12.30 minuut weer afgelopen. Voor het wisselen van de vakken  werd er nog gescoord door refleks dus was het 6-1. vakken Toen we gewisseld hadden van de vakken was de verdediging heel goed maar ook de aanval en Ella maakte de 7-1, maar refleks scoorde ook weer snel en het stond toen 7-2en de verdediging was goed bezig en toen ging de aanval gelijk door en snel werd het door Ella 7-1. Daarna heb ik de laatste twee doelpunten gescoord en scoorde refleks op het laatste moment ook nog een doelpunt  de eindstand 9-3 geworden.