• Deel 3 Sponsors GMB

    Voor de 3e edities van Sponsors in the spotlight vroegen bij Dennis Beulink van GMB enige vragen.

    Stel je zelf eens voor

    Ik ben Dennis Beulink, 39 jaar, ben al 21 jaar samen met mijn huidige vrouw en samen hebben wij een zoon van 14. Ik werk nu meer dan 11 jaar in de functie van Technisch Commercieel Adviseur en doe dit dagelijks met veel plezier. Ik onderhoud relaties en breidt ons netwerk
    verder uit waarbij ik oplossingen bedenk voor klanten die een vraagstuk zouden hebben.

     

    Wat is de binding van GMB met Z.K.V. De Meervogels?

    Buiten het feit dat wij graag lokale verenigingen steunen is deze sponsoring mede tot stand gekomen dankzij Eline van Lomwel uit MV 1 en haar broer die bij GMB werkzaam is.

    Waarom vind je sponsoring zo belangrijk?

    Wij vinden het belangrijk om de lokale gemeenschap te ondersteunen en hebben hiervoor dan ook een intern een beleid opgesteld voor in ieder geval de plaatsen waar GMB gevestigd is.

     

     

    Kan je wat meer vertellen over GMB?

    GMB is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op rioleringstechnieken, waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw & infra.

    Afgelopen jaar heeft GMB Rioleringstechnieken het Zoetermeerse bedrijf Insituform overgenomen en daarmee is het bedrijf nu ook in Zoetermeer gevestigd.

    GMB  Rioleringstechnieken is marktleider op het gebied van rioolrenovatie met behulp van GVK en naaldvilt. Naast renovatie en reparaties verrichten wij ondersteunende diensten zoals reiniging en inspectie. Een belangrijk voordeel voor opdrachtgevers is, dat we al deze activiteiten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor kunnen wij projecten flexibel,  efficiënt en optimaal beheersbaar realiseren. De sponsoring van uw vereniging past in het MVO beleid om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Meer weten over GMB? Kijk op www.gmb.eu of volg ons op social media!

     

    Hoe heeft de Corona tijd GMB geraakt / Hoe zie je de (nabije) toekomst?

    Corona heeft ons op korte termijn geraakt door uitval van diverse collega’s door ziekte en de quarantaine regels, waardoor het werk soms lastiger te organiseren was.

    Toch hebben wij onze werkzaamheden zo goed als continu kunnen voortzetten. Wij merken dat de vraag uit de markt en het aanbod vanuit grondstoffen nog wel wat uitdagingen kan geven. Hoewel wij vermoeden dat dit van tijdelijke aard is.

     

    Welk advies heb je voor ondernemers die in de Corona tijd het hoofd boven water houden of die willen beginnen?

    Cliché maar kijk vooral naar wat je wel kunt doen om jouw doelen te bereiken of om deze tijd te overbruggen.