• Teamindeling seizoen 2022-2023

  Met spanning wordt er ieder jaar weer uitgekeken naar dit bericht.
  De technische commissies hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de indeling te maken. De vrijwilligers in deze technische commissies hebben hun best gedaan om alle spelers in het best passende team in te delen.

  Deze indeling is nog een concept indeling. Er kunnen nog wijzigingen komen. In de komende weken hopen we nog nieuwe jeugd-leden te verwelkomen. Een mogelijkheid zou dan bijvoorbeeld zijn om een extra E team te maken. En om bijvoorbeeld de C-teams wat ‘ruimer in hun jasje’ te laten zitten.

  Bij deze doen wij ook meteen een oproep aan alle kinderen en ouders. Als je gevraagd wordt als reserve/invaller voor een andere team probeer dan zo vaak mogelijk ‘ja’ te zeggen. We hebben regelmatig invallers/reserves nodig zodat alle teams met voldoende spelers aan hun wedstrijd kunnen beginnen.

  De trainers/coaches zijn nog niet bekend voor de jeugdteams, daar is de groep trainersbegeleiders nog mee bezig. Zodra dit rond is zal het op de website gedeeld worden.

  Tot en met zaterdag 18 juni wordt er natuurlijk nog met de huidige teams getraind en gespeeld.
  De twee weken daarna tot aan het Meervogels kamp (vanaf maandag 20 juni tot en met donderdag 30 juni) wordt er door de jeugd met de nieuwe teams getraind. Daarna begint de vakantie. De seniorenteams trainen in onderling overleg.
  Het trainingsschema volgt zsm.

  Vanaf maandag 22 augustus zal er door de jeugd weer getraind gaan worden. In overleg met de nieuwe trainers zou dit ook al in de laatste week (weken) van de vakantie kunnen zijn. De training van de senioren starten in overleg.

  Op zaterdag 27 augustus worden er voor de jeugd en de senioren oefenwedstrijden geregeld. De selectie oefent al een week eerder.
  Reserveer zaterdag 3 september voor een Meervogels open dag, voor de jeugd worden er clinics georganiseerd. En de B1 en C1 hebben ook een oefenwedstrijd thuis.
  De exacte tijden voor deze zaterdagen volgen nog voor de zomer.
  Op de website is het overzicht van de oefenwedstrijden te vinden (via deze link), dit overzicht wordt steeds bijgewerkt.
  Vanaf zaterdag 10 september begint de veldcompetitie weer.

  Via deze link is de voorlopige teamindelingen voor komend seizoen te bekijken.

  Als er nog vragen zijn over de indeling van de A t/m F teams dan kun je die mailen naar: tcap@zkvdemeervogels.nl
  Voor vragen over S1 t/m S3 kan er gemaild worden naar: tcws@zkvdemeervogels.nl
  Voor vragen over S4 t/m S9 kan er gemaild worden naar: tcsj@zkvdemeervogels.nl
   
  Mocht je vanaf volgend seizoen willen stoppen met korfballen, denk er dan aan dat je je lidmaatschap uiterlijk 31 mei a.s. opzegt. Meer informatie via deze link.

  We wensen iedereen de komende weken nog veel succes en sportplezier met de laatste wedstrijden van dit seizoen!

  Met vriendelijke groeten van de leden van de technische commissies