• Het nieuwe seizoen staat voor de deur!

    Er zijn nog een aantal Meervogels vakantie aan het vieren maar er zijn er ook al een heleboel die weer staan te trappelen om te gaan beginnen! Seizoen 2016-2017 is er bijna klaar voor!

    Het trainingsschema is geplaatst op de website, een directe link vind je hier. Deze is met zorg samen gesteld waarbij rekening is gehouden met trainers die zelf ook weer trainen.

    En door meerdere teams tegelijk te laten trainen, past iedereen (bijna) 2 keer op het kunstgras.
    Officieel gaat dit schema in vanaf maandag 22 augustus, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen zo zullen een aantal selecties a.s. dinsdag al aan de slag gaan. Indien je eerder start dan is dit bekend gemaakt.

    Op de site staan ook een aantal oefenwedstrijden gepland, deze wordt steeds weer uitgebreid dus hou deze goed in de gaten en neem bij twijfel contact op met je trainer/coach.

    Op zaterdag en zondag 20 & 21 augustus organiseren we 2 drie-kampen. Op zaterdag voor S1, S2 en A1 en op zondag S3, S5 en A2. Op zaterdag is het ook nog mogelijk om met een schommel over de kop te gaan en dan niet met de schommel voor de kleintjes maar met een echte Kiking schommel. Misschien een extra reden om weer gezellig naar het veld te komen!

    Op zaterdag 27 augustus zullen de selectieteams (1 & 2) van de B t/m de F weer mee doen aan het TOP toernooi in Sassenheim. Verzameltijden en vervoer in overleg met je trainer/coach.

    Hierbij het verzoek aan alle trainers/coaches en ouders van jeugdspelers om vrijdagavond 23 september vrij te houden voor een info avond over sportiviteit in samenwerking met het NOC/NSF.

    Geniet nu nog even van de vrije weekenden en tot snel!

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator ZKV de Meervogels