• Geslaagde 3 Kamp 20 augustus

    Na maandenlange voorbereiding was de dag die je wist dat zou komen eindelijk daar. Vrijwilligers waren al tijden in touw om er een optimale dag van te maken. Genoeg te eten en te drinken. BBQ was ready, de Kiikingschommel stond klaar dus wat wil je nog meer.

    De foto's volgen later

    Belangrijkste was echter het korfbal, uiteraard zou je bijna zeggen. Meervogels 1, 2 en A1 traden aan tegen hun lotgenoten van HKV en Die Haghe. Genoeg bekende gezichten langs en tussen de lijnen, oud Meervogelaars aan trainerskant bij Die Haghe en ook bij HKV zagen we Tjalle weer als vanouds sleuren en trekken.

    De wedstrijden waren zoals te verwachten in het begin van het seizoen. Spelers willen zich bewijzen, strijden voor dat laatste plekje in de hoofdmacht of ervoor zorgen dat zij niet degene zijn die afvallen naar S2 of S3.

    Dit leverde leuke potjes op waarbij, zoals zo vaak bij de voorbereiding, de score niet het belangrijkste was. Meervogels kon in ieder geval nog niet optreden met een volledig fitte selectie.

    Langdurige blessures bij Eline, Iris en Tosca bij de dames en bij de heren zijn Tariq en Jordy op de weg terug maar viel vorige week Dennis uit met een akelige knieblessure die hem lange tijd uit de roulatie gaat houden. Sterker nog, zolang er geen operatie volgt kan dit seizoen als verloren beschouwen worden en dan is daarna maar de vraag of??ach Dennis was er duidelijk over.

    Daarom bij MV2 de hulptroepen van S3 waarbij Kirsten en Tim Hehemann erg welkom waren.

    Zoals gezegd waren de uitslagen van minder belang. Aanstaande dinsdag is er "2 strijd’  tegen FIKS op eigen terrein om de laatste puntjes op de i te zetten voordat de selectie op vrijdag afreist naar Zeeland om aldaar (wellicht niet verstandig om daar een verslag van te maken J).

    We gaan weer beginnennnnnnnnnnnn

    Eric Plugge