• Teamfoto's 2016-2017

    Het is weer tijd voor de teamfoto’s.

    De komende zaterdagen zullen Fabiola Plugge en Hans Kemps de teams van Kangoeroe tot S1 weer vastleggen op de gevoelige plaat. In de week voorafgaande aan de foto zullen de coaches op de hoogte worden gebracht dat de foto gemaakt gaat worden.

    Omdat het toch ieder jaar weer een aardig intensieve operatie is om in een kort tijdsbestek alle foto’s te maken gaan Fabiola en Hans van start om op 3 en 10 september alle thuisspelende ploegen te fotograferen. Hiermee hebben ze bijna alle ploegen te pakken.

    Het kan zijn dat er een speler/trainer ontbreekt om diverse redenen. De foto wordt toch gemaakt maar er kan in de loop van het (veld)seizoen altijd een andere teamfoto gemaakt worden met een complete ploeg. Het verzoek aan de trainer(s) is om dan contact op te nemen met Fabiola via eric.plugge@zkvdemeervogels.nl . Zij zal dan contact opnemen om een geschikte datum af te spreken waarop zij of Hans de nieuwe foto komt maken.

    Ook verzoek aan de trainers om bij het nemen van de foto aan te geven of er nieuwe leden bij zitten. Voor deze nieuwe leden moet er namelijk nog een pasfoto gemaakt worden voor het Digitale Wedstrijd Formulier.

    Met dank voor jullie medewerking

    Eric Plugge