• Formule E bij Meervogels?

    Afgelopen maandag heeft een bestuursdelegatie van Meervogels (Tim, Willem en Joep) in ons eigen clubgebouw een informatie avond bijgewoond over een mogelijke nieuwe gebruiker van ons voormalige grasveld. Zoals je weet hebben we dit per 1 juli 2016 afgestoten.

    Een mogelijke nieuwe gebruiker is de Racing Club Zoetermeer http://www.rcc-zoetermeer.nl/. Zij rijden offroad met (accu aangedreven) modelauto’s 1:10 op een niet permanente baan. Kijk ook eens op https://www.machone.nl/

    Een prettig gesprek waarbij ook diverse andere bewoners (Jeu de Boules, Kynologen, Midgetgolf) aanwezig waren, naast uiteraard de RCC en de Gemeente Zoetermeer. Helaas waren de Schietvereniging, Tennis en het 2B Home afwezig.

    Wat ons betreft een “Go”. De RCC zal zowel bij evenementen als bij trainingsavonden rekening houden met “onze” parkeerpieken en die van de andere bewoners. Geluidsoverlast: nihil….

    De RCC lijkt een mooie versterking te zijn van de diversiteit van ons Sportpark. De komende maanden zal e.e.a. verder ingevuld en definitief beslist gaan worden.

    Van de gelegenheid gebruik makende is er door de bewoners ook gesproken om te komen tot een regulier contact met, voor en over alle huurders in het park. Het afstemmen van evenementen en elkaar van dienst kunnen zijn op diverse gebieden behoort tot de agendapunten. een goed initiatief.

    Namens het bestuur,

    Joep