• Informatie Meervogelskamp

  Beste kind en ouders/verzorgers,

  Mocht jij je hebben aangemeld voor het Meervogelskamp, dan is het handig om deze extra informatie even te lezen!

  Wellicht doe je heel het weekend mee of een dagdeel, maar in dit bericht vind je de planning van het gehele weekend, zodat je weet wanneer je waar en hoe laat moet zijn. Nog even ter verduidelijking, jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het komen naar de locatie en aan het eind van de dag het terug gaan naar huis gaan.

  Bijzonderheden:

  • Het vrijdagavond programma is exclusief avondeten. Dus wij verwachten dat de kinderen al thuis hebben avond gegeten.
  • Zondag zal het programma worden uitgevoerd in het Balijbos en dus NIET op het Meervogels veld. We verzamelen ochtends op het parkeerterrein bij stadsboerderij de Balijhoeve en hier zullen middags kinderen ook weer opgehaald kunnen worden of zelfstandig vertrekken naar huis.

  Planning:

 • Zodra alle aanmeldingen rond zijn wordt er een teamindeling gemaakt en krijgen jullie bericht met een over zicht in welk team je hoort en welk soort kleur je shirt je hiervoor het gehele weekend moet aantrekken. Zo kunnen we de groepjes goed uit elkaar houden tijdens de spellen.

  Wij hebben er zin in en kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien!

  Groetjes,

  De kampleiding