• Wil jij mij helpen onze kantine te runnen?

    Hoi, ik ben Petra. Al enkele jaren regel ik de bemensing van de bar en keuken van ons mooie clubhuis. Ik word heel blij als ik zie dat we met een lekker hapje en drankje kunnen bijdragen aan een leuke dag op onze club. Hoewel men het heel normaal vindt dat dit er allemaal is, gaat het niet vanzelf. Ik zoek dringend hulp!

    Ik zoek 3 a 4 mensen die het leuk vinden om degenen die bardienst hebben te begeleiden, kortom, ik zoek gastvrouwen of -heren. Mensen die kijken wat er moet gebeuren en daar actie op ondernemen. Om maar eens wat te noemen: Je vertelt degenen die bardienst hebben wat ze gaan doen, je let op of het in de keuken op rolletjes loopt en je laat zien hoe makkelijk de kassa werkt. Natuurlijk is er ook tijd voor een praatje met bekenden, ouders of de tegenstanders van onze teams. Je leert zo nog eens wat mensen kennen.

    Mijn streven is om een gastvrouw of -heer 2 tot 3x in te zetten in de najaars-competitie en evenzoveel keer in het voorjaar. Een dienst van een gastvrouw of -heer duurt meestal 4 uur. De dagen waarop je bent ingedeeld zijjn in overleg met jou gepland. Tevens houd ik bij de indeling rekening met thuiswedstrijden van jouw team of het team van jouw kind.

    Ook belangrijk: weet dat je niet in het diepe wordt gegooid. Een geoefende gastvrouw of -heer begeleidt jou een of twee keer (afhankelijk van wat je prettig vindt). Je kan ook alles nog eens rustig nalezen in een beschrijving van deze taak.

    Ben jij een van onze nieuwe gastvrouwen of -heren? Als je vragen hebt of als je er eens over van gedachten wilt wisselen, stuur een mailtje naar mij: kantine@zkvdemeervogels.nl of bel of app op 06-4852 9287.

    Voor junioren en senioren geldt tevens dat dit invulling kan zijn van je verenigingsdienst.

    Hopelijk tot snel,

    Petra