• Trainer(s) S3 gezocht !!!

   

  Trainer(s)  Meervogels S3 gezocht

  Z.K.V. De Meervogels is dringend op zoek naar een trainer voor het 3e team met ingang van het komende seizoen 2022/2023.

  Meervogels 3 speelt op 3e klasse niveau maar heeft als uitdaging om de aansluiting te maken met de selectie S1 / S2  Meervogels 2 dat Overgangsklasse speelt.  De ploeg bestaat uit spelers die doorgestroomd zijn vanuit de A junioren maar nog moeten wennen aan het spelen op seniorenniveau alsmede spelers die hun sporen al in Meervogels 3 hebben verdiend en de nodige ervaring met zich mee brengen waaronder ook in Meervogels 2.

  Als vereniging is het de doelstelling dat Meervogels 2 en 3 qua spelniveau elkaar benaderen. Daar Meervogels 2 momenteel in de Overgangsklasse speelt is de uitdaging daarin gelegen  om als Meervogels 3 te promoveren naar de 2e klasse (veld en zaal) om vervolgens in beide competities verder door te groeien.

  Wil jij als trainer/coach het maximale uit de spelersgroep en jezelf halen, een  KT-opleiding  willen volgen, sparren met toptrainers en een onderdeel zijn van een korfbalvereniging die op alle fronten wil groeien reageer dan vooral.

  Dit kan als duo zijn maar ook een zelfstandig opererende trainer is meer dan welkom.

  Een reactie of anders nadere informatie kan worden ingewonnen via  bestuur@zkvdemeervogels.nl  & eric.plugge@zkvdemeervogels.nl