• Update jubileumfeest 11 juni

  We gaan op 11 juni heerlijk eten bij Meervogels! Vanaf 17.00 uur is er voor groot en klein allerlei lekkers te halen op ons veld! Flower power is vandaag niet weg te denken! We blijven in de jaren '60 stijl, met de nostalgische auto's die nu dienst doen als foodtrucks.

  De eerste naam die we bekend maken is de Crêpe Estafette! Heerlijke Franse crêpes. En kijk eens waar je allemaal uit kan kiezen:

  Menu Zomer in Frankrijk:
  Crêpe naturel
  Crêpe au sucre
  Crêpe Caramel
  Crêpe Nutella

  Als basis maak je een keuze uit de crêpes zoals hierboven genoemd. Vervolgens maak je de crêpe naar keuze helemaal af met een topping van zoete lekkernijen en/of vers fruit. Daarbij kun je kiezen uit de volgende toppings:

  Vers fruit:
  Banaan (heerlijk bij Nutella)
  Verse aardbei (combineert bij alle smaken perfect!)
  Limoen (heerlijk in combinatie met een beetje suiker)

  Zoete lekkernijen:
  Oreo
  Mini marshmallow
  Slagroom

  DJ Voach!
  Ten tweede vermelden we dat onze eigen jeugdspeler Sem, ook wel bekend als DJ Voach, een optreden gaat verzorgen tijdens ons feest. Op koningsdag stond hij nog met de burgemeester te swingen, nu is hij te bewonderen in onze eigen kantine.
  Volgende week komt er weer een update! 
  Houd de site in de gaten. Of klik op de links op de homepage naar de diverse socials.

  Het bestuur