• Vertrek trainer/coach S1 Edwin Visser

    Afgelopen maandag, 16 mei, heeft Edwin Visser het bestuur op de hoogte gebracht van zijn besluit om het komende jaar niet meer als trainer/coach van ons senioren 1 team verder te gaan.

    Edwin heeft het afgelopen jaar met enthousiasme en toewijding ons 1e team getraind en gecoacht en heeft het zaalseizoen feestelijk afgesloten door, ondanks een corona lockdown, met het team te promoveren naar de Hoofdklasse.

    Privé omstandigheden hebben hem ertoe gedwongen verder na te denken over coaching van dit team en zijn conclusie was dat het voor hem beter is om het komende jaar niet deze intensieve taak aan te houden.

    We zijn blij dat Edwin beschikbaar blijft om zijn korfbalkennis met ons te delen. We bedanken hem voor al zijn tijd en energie.

    Het bestuur