• Nog een update voor het jubileumfeest op 11 juni

 • Voor 11 juni hebben we nog een muzikale verrassing voor jullie: DJ Nick Vall komt vanaf 22.30 uur de muziek verzorgen. Misschien ken je hem van zijn nummers "Het spijt me niet" of "Work it" met Tabitha. Je vindt hem ook op Spotify!

 • De tweede foodtruck die op ons terrein komt te staan is:

 • Specialità Italiana, Pizzabus Sylvano!
  Pizzabus Sylvano, dat is pure passie voor de echte Italiaanse dunne pizza. Échte pizza! Helemaal zoals deze oorspronkelijk uit de Napolitaanse keuken komt. Wij komen de pizza’s als verse maaltijd vanuit onze rollende keuken bij uw vereniging bereiden. Voor uw deur is deze zonnige eyecatcher een echte aanwinst op deze bijzondere dag.

 • Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een overheerlijke zelfgemaakte dunne bodem van Napolitaans deeg. Met dagverse streekprodukten en biologische ingrediënten creëren wij een authentieke ambachtelijke pizza voor u en uw gasten. Met heel veel liefde en passie voor ons vak.
  Op 11 juni zijn verkrijgbaar: Pizza Margherita, pizza funghi en pizza salami.


  De stormbaan is er weer!

  Was het op 9 april nog best koud, ten tijde van het schoolkorfbaltoernooi, we hopen op mooi weer op 11 juni!  
  Klimmen en klauteren kan dan weer naar hartelust, op de énige échte stormbaan!
  Tegen wie neem jij het op?