• Laatste aankondiging 61e JAV

    Beste leden van ZKV De Meervogels

    Het bestuur nodigt jullie van harte uit voor de 61e Jaarlijkse Algemene Vergadering op vrijdag 12 januari om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30u.

    De agenda ziet er als volgt uit:

    1. Opening
    2. Ingekomen stukken en mededelingen
    3. Notulen vorige JAV d.d. 2 november 2022
    4. Jaarverslagen bestuur en commissies 2022-2223
    5. Financieel Jaarverslag 2022-2023
    6. Verslag en verkiezing Kascontrolecommissie
    7. Vaststellen Begroting 2023-2024
    8. Vaststellen contributie bedragen
    9. Blik op de toekomst
    10. Bestuursverkiezing
    11. In het zonnetje
    12. Rondvraag
    13. Sluiting met aansluitend nieuwjaarborrel.

    Laat ons weten dat je erbij bent door een e-mail te sturen aan bestuur@zkvdemeervogels.nl

    Je krijgt dan zo spoedig mogelijk het jaarverslag toegestuurd tezamen met de notulen van de vorige JAV. Ben je ook geïnteresseerd naar hoe we er financieel voor staan, dan kun je in je mail ook de financiële stukken opvragen.

    Mocht je al vragen hebben, wil je die dan vooraf naar het bestuur mailen, zodat wij wat tijd hebben om de vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

    Stemrecht
    Op de jaarvergadering hebben volgens de statuten alleen leden van 16 jaar en ouder actief stemrecht. Naast al onze leden zijn uiteraard ook de ouders van onze jeugdleden welkom op de JAV. Hierbij wel de noot dat zij niet stemgerechtigd zijn voor deze vergadering.

    Ben je verhinderd? Geef dan een machtiging aan een lid wat wel naar de vergadering komt. Meld dit wel via bestuur@zkvdemeervogels.nl. Ieder lid kan voor één ander lid stem uitbrengen.

    Wij hopen jullie allemaal te zien!

    Groeten van het bestuur.


    Toelichting bij 10: 

    Voor aftredend penningmeester Hans Kemps draagt het bestuur Maaike Schrijver als opvolger aan. Bestuurslid Petra Janssen (secretaris en vicevoorzitter) is aftredend en herkiesbaar. Wij nodigen eventuele (tegen)kandidaten voor alle functies uit zich te melden via bestuur@zkvdemeervogels.nl.